Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 7724
Kategorie: Maso

Ingredience

2 stroužek Česnek
500 g Kapr obecný
80 g Máslo čerstvé
10 g Petržel - nať
50 g Protlak rajčatový
5 ks Rajčata
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 342 kcal
Kilojoule 1 429kJ
2% Sacharidy 8 g
32% Tuky 24 g
13% Sodík 261 mg
42% Bílkoviny 24 g

Kapr po milánsku postup přípravy receptu:

1

Omyté porce kapra potřeme česnekem utřeným se solí a zvolna opečeme na másle po obou stranách.

2

Na pekáč k porcím ryb přidáme plátky spařených a oloupaných rajčat a rajčatový protlak. Vše v troubě pečeme asi 10 minut.

3

Při podávání přeléváme porce kapra šťávou s rajčaty.

4

Podáváme s vařenými bramborami sypanými petrželkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept