Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 7727
Kategorie: Maso

Ingredience

500 g Kapr obecný
1 špetka Kmín celý
30 g Mouka pšeničná hladká T 650
40 g Olej stolní
10 g Petržel - nať
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 277 kcal
Kilojoule 1 160kJ
2% Sacharidy 6 g
23% Tuky 17 g
13% Sodík 256 mg
41% Bílkoviny 23 g

Kapr na kmíně postup přípravy receptu:

1

Omyté porce kapra osolíme a okmínujeme. Vložíme je do rozehřátého oleje a po všech stranách opékáme dozlatova.

2

Opečené maso vyjmeme, šťávu zaprášíme moukou, osmahneme a zalijeme vlažnou vodou. Podle potřeby osolíme a vaříme, až se šťáva odděluje od tuku a houstne.

3

Nakonec pečeného kapra přelijeme šťávou a posypeme nasekanou petrželkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept