Jednoduchý recept

Hovězí burger se slaninou

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 7728

Ingredience

400 g Anglická slanina
1 ks Cibule červená
800 g Hovězí maso mleté
50 g Máslo bylinkové
2 ks Rajčata
4 ks Salát hlávkový
200 g Sýr Čedar
1 kávová lžička Sůl
4 ks Žemle tuková

Nutriční hodnoty jedné porce

62% Kalorie 1,214 kcal
Kilojoule 5 078kJ
12% Sacharidy 42 g
109% Tuky 82 g
74% Sodík 1 g
133% Bílkoviny 75 g

Hovězí burger se slaninou postup přípravy receptu:

1

Maso osolíme, rozdělíme na 4 porce a upravíme do tvaru karbanátků. Opečeme na grilu nebo pánvi cca 12min pro propečený, 8min medium nebo 4min pro krvavý.

2

Čerstvé bulky rozkrojíme napůl, namažeme máslem a v troubě předehřáté na 180C je dokřupava opečeme.

3

Anglickou slaninu orestujeme na pánvi cca 3min dokřupava. Sýr nakrájíme na plátky, po jednom položíme na burgery a lehce opečeme na grilu, dokud se sýr neroztaví. Poté přidáme slaninu.

4

Rajčata a cibuli nakrájíme na plátky a spolu se salátem burgery dozdobíme.

Poznámka

Podáváme se smaženými hranolky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept