Recept

Toleranc s klofanými bramborami

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 773

Ingredience

1000 g Brambory
1 špetka Kmín celý
1 polévková lžíce Kopr sterilovaný
2 dl Mléko polotučné
40 g Máslo čerstvé
1 kávová lžička Sůl
250 g Tvaroh jemný
2 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 312 kcal
Kilojoule 1 306kJ
10% Sacharidy 36 g
15% Tuky 11 g
15% Sodík 298 mg
34% Bílkoviny 19 g

Toleranc s klofanými bramborami postup přípravy receptu:

1

Brambory oškrábeme, nakrájíme a dáme vařit do osolené vody. Okmínujeme a vaříme doměkka.

2

Pak scedíme a rozšťoucháme.

3

Rozetřeme si tvaroh s máslem, přimícháme mléko a přidáme najemno nakrájený kopr.

4

Rozšťouchané brambory upravíme na nahřátý talíř a přelijeme připravenou tvarohovou omáčkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept