Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 7731
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

2 polévková lžíce Kapary sterilované
1 ks Lilek
2 polévková lžíce Olej olivový
3 ks Rajčata
1 ks Salát hlávkový
100 g Sardelová pasta

Nutriční hodnoty jedné porce

4% Kalorie 84 kcal
Kilojoule 350kJ
1% Sacharidy 5 g
10% Tuky 7 g
11% Sodík 220 mg
4% Bílkoviny 2 g

Lilkové špízy postup přípravy receptu:

1

Lilek nakrájíme na cca 18 kostek o hraně 2,5cm. Potřeme ze všech stran olejem a na rozpálené teflonové pánvi nasucho opečeme 3-5min. Mezitím obracíme.

2

Z rajčat odstraníme semínka a nakrájíme je na cca 36 kostiček.

3

Poté připravíme minišpízy. Na každou špejli napíchneme kostičku rajčete, stočený plátek sardele, kostku lilku, 2kapary a opět rajče.

4

Podáváme na salátových listech.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept