Jednoduchý recept

Sýr scamorza v kočáře

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 7735
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

150 g Cuketa
3 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
100 ml Olej stolní
1 hrst Strouhanka
1 špetka Sůl
200 g Sýr Scamorza
1 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 434 kcal
Kilojoule 1 818kJ
1% Sacharidy 5 g
53% Tuky 40 g
5% Sodík 107 mg
27% Bílkoviny 15 g

Sýr scamorza v kočáře postup přípravy receptu:

1

Cuketu nakrájíme na cca 24 koleček a obalíme je v mouce. Ze sýra vykrojíme 12 koleček o stejné velikosti jako cukety a připravíme minisendviče tak, že mezi dvě kolečka cukety vložíme vždy jedno kolečko scamorzy.

2

Ponoříme do vajíčka rozšlehaného se špetkou soli, obalíme ve strouhance, poté ještě jednou ve vejci a strouhance.

3

Rozpálíme olej a usmažíme dozlatova.

4

Necháme okapat na papírové utěrce a ihned podáváme. Podle potřeby můžeme dochutit solí.

Poznámka

Scamorza-italský sýr

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept