Jednoduchý recept

Rybí řízky smažené v těstíčku

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 7739
Kategorie: Maso

Ingredience

1 ks Cibule
500 g Filé rybí
1 dl Mléko polotučné
100 g Mouka pšeničná hladká T 650
200 ml Olej stolní
1 kávová lžička Sůl
1 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

35% Kalorie 694 kcal
Kilojoule 2 905kJ
6% Sacharidy 22 g
71% Tuky 53 g
11% Sodík 215 mg
104% Bílkoviny 58 g

Rybí řízky smažené v těstíčku postup přípravy receptu:

1

Mléko, vejce a mouku rozmícháme na hustší těstíčko.

2

Porce filé osolíme, namáčíme je do těstíčka a smažíme.

3

Ve zbylém těstíčku namáčíme cibuli nakrájenou na kolečka a po usmažení ji klademe na porce ryb.

Poznámka

Podáváme s bramborovou kaší.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept