Jednoduchý recept

Rybí filé s rajčaty

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 7741

Ingredience

1 ks Cibule
1 ks Citrony
500 g Filé rybí
50 g Máslo čerstvé
3 polévková lžíce Olej stolní
1 špetka Pepř černý mletý
10 g Petržel - nať
4 ks Rajčata
1 kávová lžička Sůl
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 282 kcal
Kilojoule 1 178kJ
3% Sacharidy 9 g
21% Tuky 16 g
10% Sodík 201 mg
96% Bílkoviny 54 g

Rybí filé s rajčaty postup přípravy receptu:

1

Porce filé osolíme, opepříme a vložíme na rozehřáté máslo do zapékací mísy.

2

Cibuli oloupeme, jemně nakrájíme a spolu s plátky česneku a čtvrtkami oloupaných rajčat ji osmažíme na oleji. Směs rozdělíme na jednotlivé porce ryby, osolíme a dusíme 20 minut.

3

Nakonec pokrm posypeme nasekanou petrželkou a obložíme dílky citronu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept