Recept

Tagliatelle s paprikou a bazalkou

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 7742

Ingredience

10 ks Bazalka
80 ml Olej olivový
0,5 ks Paprika zelená
0,5 ks Paprika červená
0,5 ks Paprika žlutá
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
400 g Těstoviny Tagliatelle
50 g Šalotka

Nutriční hodnoty jedné porce

28% Kalorie 557 kcal
Kilojoule 2 330kJ
21% Sacharidy 77 g
29% Tuky 22 g
8% Sodík 161 mg
25% Bílkoviny 14 g

Tagliatelle s paprikou a bazalkou postup přípravy receptu:

1

Šalotku nakrájíme nadrobno a orestujeme cca 2min na polovině rozpáleného oleje. Přidáme na malé kostičky nakrájené papriky a necháme podusit cca 10min. Ochutíme solí a pepřem.

2

Bazalku rozmixujeme se zbytkem oleje, špetkou soli a pepře.

3

Těstoviny uvaříme v osolené vodě al dente, scedíme, přídáme do pánve k zelenině a za stálého míchání ještě 2min povaříme. Přidáme bazalkovou omáčku, odstavíme, promícháme a ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept