Jednoduchý recept

Rybí filé na roštu

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (38%)
ID receptu: 7745

Ingredience

800 g Filé rybí
100 g Olej stolní
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 403 kcal
Kilojoule 1 687kJ
0% Sacharidy 0 g
35% Tuky 26 g
10% Sodík 194 mg
149% Bílkoviny 84 g

Rybí filé na roštu postup přípravy receptu:

1

Filé rozdělíme na porce, osolíme, opepříme a potřeme olejem.

2

Připravené porce ryby klademe na rozpálený rošt a po každé straně rožníme asi 5-7 minut.

3

Podáváme se zeleninovým salátem.

Poznámka

Místo pepře můžeme použít mletou papriku.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept