Filé z tresky v alobalu - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 50 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Filé z tresky v alobalu
Celkový čas: | 50 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 20 minut |
Doba vaření: | 30 minut |
Autor: | svisla |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (24%) |
ID receptu: | 7746 |
Kategorie: | Maso |
Ingredience
1 ks | Cibule |
1 ks | Citrony |
800 g | Filé z aljašské tresky |
1 kávová lžička | Hořčice |
80 g | Máslo čerstvé |
10 g | Petržel - nať |
1 kávová lžička | Sůl |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 5g |
---|---|
Cholesterol | 104,0mg |
Draslík | 93,2mg |
Vláknina | 4g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,1mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 25,7mg |
Vitamín E | 0,0mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 23,2mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Cibule, Citrony, Sůl mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Filé z aljašské tresky, Hořčice, Máslo čerstvé, Petržel - nať mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Filé z tresky v alobalu postup přípravy receptu:
1 | Nakrájené filé potřeme ze všech stran směsí z másla, nasekané cibule a petrželky, citronové šťávy, hořčice a soli. |
2 | Připravené filé pečlivě zabalíme do alobalu a okraje zahrneme nahoru. Pečeme asi 30 minut. |