Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 7746
Kategorie: Maso

Ingredience

1 ks Cibule
1 ks Citrony
800 g Filé z aljašské tresky
1 kávová lžička Hořčice
80 g Máslo čerstvé
10 g Petržel - nať
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 318 kcal
Kilojoule 1 332kJ
2% Sacharidy 6 g
24% Tuky 18 g
10% Sodík 196 mg
65% Bílkoviny 36 g

Filé z tresky v alobalu postup přípravy receptu:

1

Nakrájené filé potřeme ze všech stran směsí z másla, nasekané cibule a petrželky, citronové šťávy, hořčice a soli.

2

Připravené filé pečlivě zabalíme do alobalu a okraje zahrneme nahoru. Pečeme asi 30 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept