Jednoduchý recept

Dušené rybí filé

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 7750

Ingredience

1 ks Cibule
2 ks Citrony
800 g Filé z aljašské tresky
20 g Máslo čerstvé
3 polévková lžíce Olej stolní
1 špetka Pepř černý mletý
10 g Petržel - nať
4 ks Rajčata
1 kávová lžička Sůl
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 272 kcal
Kilojoule 1 138kJ
3% Sacharidy 12 g
14% Tuky 10 g
10% Sodík 202 mg
66% Bílkoviny 37 g

Dušené rybí filé postup přípravy receptu:

1

Porce filé osolíme, zakapeme citronovou šťávou a vložíme je do máslem vymazané ohnivzdorné mísy.

2

Na oleji osmažíme jemně nakrájenou cibuli a na plátky nakrájený česnek, přidáme sekanou petrželku a oloupaná, na čtvrtky nakrájená rajčata. Krátce podusíme a přidáme k rybě. Osolíme, opepříme a poklademe plátky citronu.

3

Dusíme pod poklicí v dobře vyhřáté troubě asi 30 minut.

Poznámka

Podáváme s chlebem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept