Recept

Rybí filé dušené na červeném víně

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 7753
Kategorie: Maso

Ingredience

1 ks Bobkový list
50 g Celer bulvový
1 ks Cibule
700 g Filé z aljašské tresky
60 g Máslo čerstvé
20 g Mouka pšeničná hladká T 650
50 g Mrkev kořen
5 ks Nové koření celé
5 ks Pepř černý celý
1 špetka Pepř černý mletý
10 g Petržel - nať
1 kávová lžička Sůl
1 dl Víno červené

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 429 kcal
Kilojoule 1 795kJ
11% Sacharidy 41 g
58% Tuky 44 g
11% Sodík 229 mg
67% Bílkoviny 38 g

Rybí filé dušené na červeném víně postup přípravy receptu:

1

Rozmrazené filé nakrájíme na menší plátky, osolíme a opepříme.

2

Očištěnou kořenovou zeleninu a cibuli nakrájíme na plátky, vložíme do malého množství vody, přidáme pepř a nové koření a krátce podusíme.

3

Do změklé zeleniny přilijeme část vína, přidáme filé a dusíme doměkka. Filé vyjmeme, přidáme lžičku jíšky z másla a mouky, přilijeme trochu vody, zbylé víno a krátce povaříme.

4

Šťávu se zeleninou a kořením přeléváme přes porce ryby a zdobíme sekanou petrželkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept