Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 7754
Kategorie: Maso

Ingredience

60 g Cibule
1 kg Filé rybí
60 g Máslo čerstvé
0,5 dl Mléko polotučné
40 g Mouka pšeničná hladká T 650
1 špetka Paprika mletá sladká
2 dl Smetana 12% (konzumní)
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 449 kcal
Kilojoule 1 880kJ
3% Sacharidy 12 g
27% Tuky 20 g
10% Sodík 195 mg
193% Bílkoviny 108 g

Rybí filé po cikánsku postup přípravy receptu:

1

Jemně nakrájenou cibuli osmažíme na másle dorůžova, přidáme papriku a osmahneme. Osolené filé vložíme na cibuli a dusíme.

2

Měkké filé přendáme na talíř, omáčku zahustíme jíškou z másla a mouky a povaříme. Nakonec do omáčky přilijeme mléko a smetanu a ještě povaříme. Omáčka má být světle růžová a hladká.

3

Podáváme s rýží nebo s houskovým knedlíkem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept