Jednoduchý recept

Chalupnická polévka z podmáslí

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 78
Kategorie: Zahuštěné polévky

Ingredience

0,7 g Kmín celý
33 g Máslo čerstvé
1300 ml Mléko - podmáslí
67 g Mouka pšeničná hladká T 650
13 g Polévkové koření
67 g Pšeničná krupice
20 g Sůl
120 g Vejce slepičí
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

7% Kalorie 139 kcal
Kilojoule 583kJ
5% Sacharidy 16 g
7% Tuky 5 g
40% Sodík 796 mg
13% Bílkoviny 8 g

Chalupnická polévka z podmáslí postup přípravy receptu:

1

Do vařící vody s kmínem a solí pozvolna zašleháme podmáslí, ve kterém jsme rozmíchali krupici a prosátou mouku.

2

Polévku provaříme, přidáme máslo a dochutíme polévkovým kořením a solí. Nakonec ještě krátce povaříme.

3

Do každé porce polévky vkládáme díl vařeného vejce, rozkrájeného na větší kousky.

Poznámka

Vejce slepičí: (3ks)

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept