Jednoduchý recept

Provensálské kuře

  • Francie
Palec nahoru
1
Palec dolu
0
4
Skvělý recept
4 1 Provensálské kuře 5 1
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 7801

Ingredience

2 polévková lžíce Bazalka
1,5 kg Kuře
2 polévková lžíce Olej olivový
2 polévková lžíce Olivy černé
1 špetka Pepř černý mletý
4 ks Rajčata
1 kávová lžička Sůl
500 ml Víno bílé
3 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

33% Kalorie 642 kcal
Kilojoule 2 686kJ
1% Sacharidy 5 g
54% Tuky 40 g
17% Sodík 341 mg
84% Bílkoviny 47 g

Provensálské kuře postup přípravy receptu:

1

Na 10 kousků nakrájíme kuře a porce mírně osolíme.

2

Na rozpáleném oleji osmahneme maso, přilijeme víno, přidáme česnek, olivy, rajčata, polovinu bazalky, osolíme a opepříme.

3

Dusíme 20 minut pod pokličkou, dokud maso není měkké.

4

Posypeme zbytkem bazalky a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
1
Palec dolu
0
4
Skvělý recept