Jednoduchý recept

Jehněčí kotlety s rozmarýnem a tymiánem

  • Turecko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 70 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 7820
Kategorie: Maso

Ingredience

50 ml Balsamico ocet
2 stroužek Česnek
2 polévková lžíce Citronová šťáva
12 ks Jehněčí kotlety
630 ml Olej olivový
2 polévková lžíce Rozmarýn čerstvý
2 polévková lžíce Tymián sušený

Nutriční hodnoty jedné porce

69% Kalorie 1,354 kcal
Kilojoule 5 665kJ
1% Sacharidy 3 g
178% Tuky 133 g
6% Sodík 121 mg
66% Bílkoviny 37 g

Jehněčí kotlety s rozmarýnem a tymiánem postup přípravy receptu:

1

Smícháme rozmarýn, tymián, česnek, olej, ocet a citrónovou šťávu ve skleněné misce a připravíme marinádu.

2

Přidáme jehněčí kotlety, namočíme do marinády a necháme hodinu marinovat.

3

Rozehřejeme gril, slijeme maso a dáme na potřený rošt a z každé strany grilujeme 5 minut.

4

Podáváme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept