Jednoduchý recept

Hroznový pudink sugol

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 7821

Ingredience

50 g Cukr krupice
1 kg Hroznové víno
40 g Mouka pšeničná hladká T 650

Nutriční hodnoty jedné porce

7% Kalorie 128 kcal
Kilojoule 537kJ
9% Sacharidy 33 g
0% Tuky 0 g
0% Sodík 3 mg
3% Bílkoviny 1 g

Hroznový pudink sugol postup přípravy receptu:

1

Hroznové víno omyjeme, kuličky rozkrojíme na poloviny a vložíme do hrnce. Přidáme 1/2litru vody a cukr. Přivedeme k varu, teplotu snížíme a cca 10min povaříme.

2

Hrozny rozmačkáme, odstavíme, necháme vychladnout a odložíme do druhého dne do lednice.

3

Poté směs propasírujeme přes cedník, šťávu zachytíme a smícháme ji s moukou. Za stálého míchání cca 4min povaříme na mírném ohni.

4

Necháme vychladnout, přelijeme do misek a necháme ztuhnout v lednici.

5

Pře podáváním dozdobíme kuličkami vína.

Poznámka

Použiejeme směs bílého a červeného hroznového vína

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept