Recept

Jemná nádivka s kuřecími prsíčky a pažitkou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (20%)
ID receptu: 7825

Ingredience

2 polévková lžíce Kopřiva
450 g Kuřecí prsa
250 ml Mléko polotučné
0,5 kávová lžička Muškátový oříšek
1 polévková lžíce Olej rostlinný
1 polévková lžíce Olej stolní
6 ks Rohlíky bílé
1 ks Sůl
4 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 467 kcal
Kilojoule 1 956kJ
11% Sacharidy 40 g
21% Tuky 16 g
4855% Sodík 97 g
70% Bílkoviny 39 g

Jemná nádivka s kuřecími prsíčky a pažitkou postup přípravy receptu:

1

Prsíčka naklepeme, osolíme a na rozehřátém oleji opečeme po obou stranách. Po vychladnutí maso nakrájíme na kostičky.

2

Rohlíky nakrájíme na kostičky, přelijeme mlékem, přidáme kousky masa, kopřivy, muškátový květ, sůl a rozšlehaná vejce. Směs promícháme a dáme do zapékací mísy vymazané olejem.

3

Pečeme v předehřáté troubě při mírné teplotě asi 35 minut.

4

Nádivku podáváme teplou, ozdobenou pažitkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept