Jednoduchý recept

Staročeská vepřová na zázvoru

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 95 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 80 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 7836

Ingredience

1 ks Cibule
1 špetka Kmín celý
30 g Sádlo škvařené
1 kávová lžička Sůl
600 g Vepřová pečeně
500 ml Voda pitná
1 kávová lžička Zázvor mletý

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 510 kcal
Kilojoule 2 135kJ
1% Sacharidy 3 g
58% Tuky 44 g
14% Sodík 283 mg
43% Bílkoviny 24 g

Staročeská vepřová na zázvoru postup přípravy receptu:

1

Vepřovou pečeni osolíme, potřeme mletým zázvorem a posypeme kmínem.

2

Cibuli nakrájíme na kolečka a spolu s masem vložíme na sádlo. Pečeme za stálého přelévání šťávou a podlévání vodou doměkka.

3

Měkké maso vyjmeme a šťávu necháme vysmahnout.

Poznámka

Podáváme s houskovým nebo s bramborovým knedlíkem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept