Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 75 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 7856
Kategorie: Maso

Ingredience

100 g Cibule
30 g Hrozinky
1 ks Kuře
80 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
2 dl Pivo světlé 10% 3,9% obj.
1 kávová lžička Sůl
1 ks Žemle tuková

Nutriční hodnoty jedné porce

58% Kalorie 1,148 kcal
Kilojoule 4 802kJ
5% Sacharidy 18 g
108% Tuky 81 g
25% Sodík 493 mg
144% Bílkoviny 81 g

Kuře po plzeňsku postup přípravy receptu:

1

Očištěné kuře rozpůlíme, osolíme a opepříme. Cibuli jemně nakrájíme, osmahneme na másle dozlatova a přidáme půlky kuřete. Opečeme, zalijeme vodou a dusíme doměkka.

2

Měkké kuře vyjmeme, šťávu zahustíme žemlí namočenou v pivě, provaříme a procedíme na kuře. Nakonec přidáme rozinky a vše podusíme.

3

Podáváme s vařenými bramborami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept