Recept

Slepice v rajčatové šťávě s houbami

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 100 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 80 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (19%)
ID receptu: 7862

Ingredience

1 ks Cibule
30 g Houby sušené
10 g Mouka pšeničná hladká T 650
0,5 l Rajčatová šťáva
1 ks Slepice
100 g Sádlo škvařené
1 kávová lžička Sůl
4 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

55% Kalorie 1,086 kcal
Kilojoule 4 545kJ
4% Sacharidy 14 g
77% Tuky 58 g
28% Sodík 551 mg
216% Bílkoviny 122 g

Slepice v rajčatové šťávě s houbami postup přípravy receptu:

1

Na sádle zpěníme jemně nakrájenou cibuli, přidáme česnek utřený se solí, omyté čtvrtky slepice, namočené a překrájené houby, rajčatovou šťávu a vodu. Dusíme doměkka.

2

Když je maso měkké, zaprášíme základ moukou a po zasmahnutí podlijeme trochou vody. Krátce podusíme.

3

Podáváme s opečenými bramborami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept