Jednoduchý recept

Tuňák na niceský způsob

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 7870

Ingredience

1 polévková lžíce Balsamico ocet
170 g Fazole bílé
3 polévková lžíce Olej olivový
1 hrst Olivy černé
1 ks Paprika červená
1 špetka Pepř černý mletý
1 hrst Petržel - nať
12 ks Rajčata Cherry
1 kávová lžička Sůl
600 g Tuňák obecný
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 433 kcal
Kilojoule 1 811kJ
8% Sacharidy 30 g
19% Tuky 14 g
19% Sodík 373 mg
82% Bílkoviny 46 g

Tuňák na niceský způsob postup přípravy receptu:

1

Doměkka uvaříme fazole v osolené vodě. Slijeme, opláchneme ve studené vodě a dáme stranou.

2

Steaky z tuňáka potřeme z obou stran olejem a okořeníme.

3

Rozpálíme v pánvi olej a zprudka steaky z obou stran osmažíme.

4

Zmírníme teplotu a 2 minuty z obou stran smažíme, dokud nezhnědne.

5

Dáme stranou.

6

Na zbytku oleje smažíme minutu kapii, přidáme fazole, rozpůlená cherry rajčata a olivy a necháme prohřát.

7

Odstavíme a zalijeme zeleninu octem.

8

Podáváme steaky se zeleninovou směsí, ozdobené petrželkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept