Recept

Kambala se slanou hořčičnou pěnou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 7875

Ingredience

1 polévková lžíce Hořčičné semínko
2 ks Kambala
2 polévková lžíce Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
2 polévková lžíce Petržel - nať
250 ml Smetana 33% (šlehačka)
1 špetka Sůl
2 ks Vaječný bílek slepičí
120 g Špenát listový čerstvý

Nutriční hodnoty jedné porce

49% Kalorie 976 kcal
Kilojoule 4 083kJ
1% Sacharidy 4 g
56% Tuky 42 g
62% Sodík 1 g
223% Bílkoviny 126 g

Kambala se slanou hořčičnou pěnou postup přípravy receptu:

1

Kambaly naporcujeme na 8 filetů a naskládáme na plech vyložený pečicím papírem, který jsme zlehka potřeli olejem. Maso ochutíme solí, pepřem a nasekanou petrželkou.

2

Smetanu ušleháme, vmícháme hořčičná semínka, špetku soli a lžíci nasekané petrželky. Poté zlehka zamícháme tuhý sníh ušlehaný z bílků a špetky soli.

3

Vzniklou hořčičnou pěnou potřeme ryby a pečeme 6-8min v troubě předehřáté na 240-250C. Nakonec je ještě 1min zapečeme pod rozpáleným grilem.

4

Špenátové listy potřeme olejem, osolíme, opepříme, rozdělíme na talíře, poklademe na ně horké filety a ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept