Recept

Bramborák s kysaným zelím

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (38%)
ID receptu: 7880

Ingredience

800 g Brambory
1 špetka Kmín drcený
3 polévková lžíce Mouka pšeničná hrubá
200 g Olej stolní
1 kávová lžička Sůl
2 ks Vejce slepičí
300 g Zelí kysané
1 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

32% Kalorie 632 kcal
Kilojoule 2 645kJ
9% Sacharidy 31 g
71% Tuky 53 g
13% Sodík 261 mg
18% Bílkoviny 10 g

Bramborák s kysaným zelím postup přípravy receptu:

1

Syrové brambory oloupeme, nastrouháme a přidáme rozetřený česnek, drcený kmín, vejce, mouku a sůl. Vypracujeme těsto.

2

Do těsta přidáme nadrobno překrájené zelí a dobře promícháme.

3

Na vymaštěné pánvi pečeme tenké placky a během pečení je obracíme tak, aby byly po obou stranách upečené dorůžova.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept