Jednoduchý recept

Celer smažený v sýrovém těstíčku

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 7884

Ingredience

400 g Celer bulvový
1 dl Mléko polotučné
80 g Mouka pšeničná hladká T 650
100 ml Olej stolní
200 g Sýr Eidam cihla 40%
1 kávová lžička Sůl
2 ks Vejce slepičí
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

27% Kalorie 527 kcal
Kilojoule 2 204kJ
5% Sacharidy 19 g
53% Tuky 40 g
16% Sodík 324 mg
39% Bílkoviny 22 g

Celer smažený v sýrovém těstíčku postup přípravy receptu:

1

Očištěný celer uvaříme v osolené vodě do poloměkka. Po vychladnutí jej nakrájíme na plátky.

2

Na stejné plátky nakrájíme sýr a s plátky celeru jej spíchneme párátkem. Osolíme a namáčíme do těstíčka z vajec, mouky a mléka. Smažíme v horkém oleji.

Poznámka

Podáváme s vařenými bramborami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept