Jednoduchý recept

Směs ryb a plodů moře

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 7889

Ingredience

2 ks Bobkový list
1 ks Cibule
0,5 kg Mořské plody mix
1 polévková lžíce Olej olivový
2 kávová lžička Oregano sušené
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
1 ks Pórek
400 g Rajčata loupaná (konzervovaná)
1 kávová lžička Sůl
0,5 kg Treska aljašská
55 ml Víno bílé
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 203 kcal
Kilojoule 848kJ
4% Sacharidy 14 g
4% Tuky 3 g
15% Sodík 297 mg
50% Bílkoviny 28 g

Směs ryb a plodů moře postup přípravy receptu:

1

Olej rozpálíme v hrnci, přidáme nakrájenou cibuli, pórek, česnek a doměkka smažíme.Přidáme nakrájená rajčata, bobkový list, petrželku, přilijeme víno, osolíme a opepříme. Přivedeme k varu a 20 minut dusíme pod poklicí.

2

Vložíme do hrnce tužší rybí maso a 5 minut povaříme. Přidáme jemnější rybu a plody moře.

3

Vaříme 7 minut pod poklicí, dokud není maso měkké a skořápky plodů moře se neotevřou.

4

Škeble, které se neotevřely, vyhodíme.

5

Podáváme ozdobené oreganem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept