Jednoduchý recept

Okurka plněná vlašským salátem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 7902
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

1 ks Okurka salátová
2 ks Rajčata
100 g Salám jemný
300 g Salát vlašský

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 431 kcal
Kilojoule 1 804kJ
9% Sacharidy 33 g
39% Tuky 29 g
24% Sodík 470 mg
26% Bílkoviny 15 g

Okurka plněná vlašským salátem postup přípravy receptu:

1

Omytou a osušenou okurku částečně oloupeme vroubkovaným nožem. Nakrájíme ji na silnější plátky, střed vyhloubíme lžičkou a naplníme vlašským salátem.

2

Povrch ozdobíme salámovými kornoutky a kolečky rajčat.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept