Jednoduchý recept

Ravioli plněné hovězím masem se smetanovou omáčkou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (30%)
ID receptu: 7904
Kategorie: Těstoviny, noky, knedlíky

Ingredience

30 g Máslo čerstvé
1 špetka Muškátový oříšek
1 špetka Pepř černý mletý
200 ml Smetana 12% (konzumní)
1 špetka Sůl
55 g Sýr Parmezán
600 g Těstoviny Ravioli -masové

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 465 kcal
Kilojoule 1 944kJ
8% Sacharidy 29 g
36% Tuky 27 g
72% Sodík 1 g
45% Bílkoviny 25 g

Ravioli plněné hovězím masem se smetanovou omáčkou postup přípravy receptu:

1

V osolené vodě uvaříme ravioli.

2

V pánvi se silným dnem ohřejeme polovinu smetany a máslo.

3

Minutu zahříváme, dokud se máslo nerozpustí.

4

Slijeme ravioli a přidáme do rozpuštěného másla s mlékem a povaříme 30 vteřin, přimícháme zbylou smetanu, více pepře, muškátový oříšek a parmazán.

5

Krátce prohřejeme, aby se ravioli obalily v omáčce.

6

Zbylý parmazán dáme do misky a podáváme s těstovinami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept