Jednoduchý recept

Pomerančová ledová tříšť

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 7932

Ingredience

315 g Cukr krupice
1 ks Pomeranče
1 kávová lžička Pomerančová kůra
315 ml Pomerančová šťáva
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 243 kcal
Kilojoule 1 017kJ
17% Sacharidy 62 g
0% Tuky 0 g
0% Sodík 8 mg
1% Bílkoviny 1 g

Pomerančová ledová tříšť postup přípravy receptu:

1

Rozpustíme ve vodě cukr a přivedeme zvolna k varu.

2

Přidáme pomerančovou kůru, po několika minutách varu odstavíme.

3

Vmícháme pomerančovou šťávu, přecedíme a nalijeme do nádobek na led.

4

Na 12 hodin dáme do mrazáku.

5

Před podáváním rozdrtíme ledové kostky v mixéru.

6

Ledovou tříšť nalijeme do vychlazených vysokých sklenic a ozdobíme plátkem pomeranče.

Poznámka

z pomeranče nakrájíme plátky

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept