Jednoduchý recept

Lečo s vejci po česku

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 794
Kategorie: Zelenina

Ingredience

1 ks Cibule
1 polévková lžíce Olej stolní
500 g Paprikové lusky čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
300 g Rajčata
1 kávová lžička Sůl
4 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 158 kcal
Kilojoule 659kJ
4% Sacharidy 14 g
11% Tuky 8 g
14% Sodík 281 mg
16% Bílkoviny 9 g
Lečo s vejci po česku

Lečo s vejci po česku postup přípravy receptu:

1

Zpěníme na tuku nakrájenou cibuli, přidáme na nudličky nakrájenou papriku, osolíme, opepříme a necháme krátce dusit.Můžeme nepatrně podlít vodou.

2

Přidáme oloupaná a nakrájená rajčata a necháme dusit, dokud zelenina nezměkne.

3

Jakmile se voda vysmahne, přidáme vejce, dochutíme solí a promícháme.

Poznámka

Pro lepší chuť můžeme přidat i nakrájenou klobásu před vmícháním vajec. Lečo podáváme s chlebem či vařeným bramborem.

Ach jo, ještě nikdo nepřidal komentář.

Vyzkoušej recept a napiš jak se ti povedl.
Ostatní uživatele to také zajímá

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept