Pomazánka z ředkviček a sýru - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 15 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Pomazánka z ředkviček a sýru
Celkový čas: | 15 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 15 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | Marcela Mikešová |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (41%) |
ID receptu: | 7941 |
Kategorie: | Ostatní |
Ingredience
50 g | Máslo čerstvé |
2 polévková lžíce | Petržel - nať |
10 ks | Ředkvička |
200 g | Sýr smetanový tavený 45% |
Nutriční hodnoty jedné porce
11% Kalorie 218 kcal
Kilojoule 913kJ
1% Sacharidy 3 g
26% Tuky 20 g
1% Sodík 25 mg
15% Bílkoviny 9 g
Uhlovodany | 2g |
---|---|
Cholesterol | 15,0mg |
Draslík | 161,9mg |
Vláknina | 2g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,0mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 13,0mg |
Vitamín E | 0,0mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 14,3mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Ředkvička mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Máslo čerstvé, Petržel - nať, Sýr smetanový tavený 45% mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Pomazánka z ředkviček a sýru postup přípravy receptu:
1 | Tavený sýr utřeme s máslem, přidáme nastrouhanou cibuli, ředkvičky a podle chuti osolíme. |
2 | Pomazánku mažeme na chléb a sypeme nasekanou petrželovou natí. |