Jednoduchý recept

Ředkvičky dušené jako houby

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 7942

Ingredience

1 ks Cibule
1 špetka Cukr krupice
2 dl Hovězí vývar základní
1 špetka Kmín celý
1 kávová lžička Mouka pšeničná hladká T 650
50 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
10 g Petržel - nať
1 špetka Sůl
20 ks Ředkvička

Nutriční hodnoty jedné porce

7% Kalorie 132 kcal
Kilojoule 554kJ
2% Sacharidy 8 g
14% Tuky 11 g
12% Sodík 241 mg
4% Bílkoviny 2 g

Ředkvičky dušené jako houby postup přípravy receptu:

1

Ředkvičky oloupeme a nakrájíme na plátky. Jemně nakrájenou cibuli zpěníme na másle, přidáme ředkvičky, osolíme, opepříme, okmínujeme a osladíme špetkou cukru.

2

Když pokrm vysmahne, zaprášíme moukou, podlijeme vývarem (nebo vodou) a dusíme, až ředkvičky změknou. Nakonec přidáme nasekanou petrželku.

3

Podáváme k masu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept