Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 7954

Ingredience

2 polévková lžíce Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
50 g Sýr Čedar
1 špetka Sůl
4 ks Vejce slepičí
2 stroužek Česnek
400 g Špenát listový čerstvý

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 189 kcal
Kilojoule 790kJ
1% Sacharidy 5 g
18% Tuky 14 g
15% Sodík 296 mg
24% Bílkoviny 13 g

Vejce ve špenátu postup přípravy receptu:

1

Vejce uvaříme na hniličku a zchladíme.

2

Špenát propláchneme a vložíme do větší pánve. Ochutíme solí, pepřem a cca 3min podusíme pouze s vodou která nám zůstala na listech. Necháme okapat na cedníku a přebytečnou vodu vymačkáme.

3

Špenát smícháme v míse s oleje, rozdrceným česnekem a nakrájeným sýrem.

4

Naaranžujeme na talíře tak, že vytvoříme hnízda, doprostřed vložíme oloupané vejce a ihned podáváme např. s opečenou bagetkou, potřenou máslem a česnekem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept