Jednoduchý recept

Fazole s uzeným masem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 7958
Kategorie: Hlavní chod

Ingredience

1 ks Cibule
500 g Fazole bílé
100 g Sádlo škvařené
1 kávová lžička Sůl
500 g Vepřové koleno uzené
2 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

52% Kalorie 1,026 kcal
Kilojoule 4 292kJ
22% Sacharidy 78 g
75% Tuky 56 g
19% Sodík 385 mg
90% Bílkoviny 51 g

Fazole s uzeným masem postup přípravy receptu:

1

Přebrané a propláchnuté fazole namočíme na noc do vody, druhý den vodu doplníme, osolíme a fazole spolu s uzeným masem vaříme pod pokličkou doměkka.

2

Měkké maso vyjmeme a nakrájíme na menší kousky. Fazole omastíme drobně nakrájenou, na sádle osmaženou cibulí.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept