Recept

Drůbeží salát se sýrem a jablky

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 7965
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

1 kávová lžička Citronová šťáva
250 g Drůbeží maso vařené
3 ks Jablka
1 ks Jogurt bílý
2 polévková lžíce Olej stolní
1 špetka Sůl
150 g Sýr Ementál (Primátor)

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 345 kcal
Kilojoule 1 442kJ
6% Sacharidy 23 g
23% Tuky 17 g
13% Sodík 257 mg
47% Bílkoviny 26 g

Drůbeží salát se sýrem a jablky postup přípravy receptu:

1

Vařené nebo pečené drůbeží maso a jablka pokrájíme na nudličky. Osolíme, pokapeme citrónovou šťávou a zalijeme jogurtem,

2

smíchaným s olejem.

3

Lehce promícháme a necháme chvíli rozležet.

4

Salát podáváme s pečivem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept