Salát z pečeného kuřete s broskví - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 20 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Salát z pečeného kuřete s broskví
Celkový čas: | 20 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 20 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | jelen |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (21%) |
ID receptu: | 7967 |
Kategorie: | Studené saláty |
Ingredience
500 g | Broskve |
1 ks | Jablka |
1 ks | Kuře |
200 g | Majonéza |
200 g | Okurka salátová |
1 ks | Salát hlávkový |
0,3 l | Smetana 33% (šlehačka) |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 21g |
---|---|
Cholesterol | 387,5mg |
Draslík | 1g |
Vláknina | 8g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 1,6mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 18,8mg |
Vitamín E | 8,2mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 5,1mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Broskve, Jablka, Kuře, Majonéza, Okurka salátová mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Salát hlávkový, Smetana 33% (šlehačka) mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Salát z pečeného kuřete s broskví postup přípravy receptu:
1 | Maso z menšího pečeného kuřete nakrájíme na malé kousky, přidáme kousky oloupaného jablka a okurek, majonézu, vše promícháme dle chuti přidáme citrónovou šťávu, sůl, pepř a polovinu ušlehané smetany. |
2 | Podáváme na listech salátu ozdobené broskví a zbytkem šlehačky. |