Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 7971
Kategorie: Poháry, ovoce

Ingredience

1 ks Citrony
2 ks Jablka
200 g Kompot broskvový
50 g Máslo čerstvé
50 g Ořechy vlašské
200 g Žervé

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 381 kcal
Kilojoule 1 592kJ
9% Sacharidy 31 g
38% Tuky 29 g
0% Sodík 5 mg
11% Bílkoviny 6 g

Broskve se žervé postup přípravy receptu:

1

Oloupaná a jádřinců zbavená jablka nakrájíme na kolečka silná asi 1/2cm. Vložíme je do vařící vody okyselené citronem a necháme přejít var.

2

Vychladlá jablka klademe na talířky a cukrářským sáčkem na ně naneseme krém ze žervé a másla.

3

Navrch položíme půlku broskve a ozdobíme půlkou ořechového jádra.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept