Jednoduchý recept

Kuřecí salát s hráškem a fazolkami

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 0 minut
Doba přípravy: 0 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 7974
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

1 ks Cibule
1 špetka Cukr krupice
150 g Fazolové lusky zelené
150 g Hrášek
1 kávová lžička Křen
300 g Kuře
1 kávová lžička Ocet vinný
2 polévková lžíce Olej stolní
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

50% Kalorie 981 kcal
Kilojoule 4 104kJ
12% Sacharidy 44 g
79% Tuky 59 g
23% Sodík 465 mg
121% Bílkoviny 68 g

Kuřecí salát s hráškem a fazolkami postup přípravy receptu:

1

Pečené nebo vařené kuřecí maso nakrájíme na kostičky, smícháme s vařeným zeleným hráškem, překrojenými fazolkami a jemně

2

nakrájenou cibulí.

3

Zakapeme zálivkou z oleje, cukru, soli, pepře a octa.

4

Dobře promícháme, před podáváním posypeme strouhaným křenem.

Poznámka

Ocet můžeme nahradit citrónovu šťávou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept