Jemný salát z kuřete - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 0 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Jemný salát z kuřete
Celkový čas: | 0 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 0 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | jelito |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (16%) |
ID receptu: | 7977 |
Kategorie: | Studené saláty |
Ingredience
100 g | Celer bulvový |
150 g | Hrášek v slaném nálevu - sterilovaný |
1 ks | Kuře |
200 g | Majonéza |
30 g | Máslo čerstvé |
150 g | Okurky nakládané |
1 špetka | Sůl |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 22g |
---|---|
Cholesterol | 1g |
Draslík | 4g |
Vláknina | 17g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 6,2mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 46,5mg |
Vitamín E | 29,1mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 51,1mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Celer bulvový, Hrášek v slaném nálevu - sterilovaný, Kuře, Majonéza, Okurky nakládané, Sůl mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Máslo čerstvé mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Jemný salát z kuřete postup přípravy receptu:
1 | Kuře omyjeme, osolíme, mírně opečeme na másle a podusíme doměkka. Necháme vychladnout, vykostíme, zbavíme kůže a nakrájíme na kousky. |
2 | Přidáme na nudličky pokrájené okurky, celer, hrášek, majonézu, sůl a promícháme. |
3 | Dle potřeby můžeme zředit bílým vínem. |