Kuřecí salát s ředkvičkami - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 0 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Kuřecí salát s ředkvičkami
Celkový čas: | 0 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 0 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | jelen |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (21%) |
ID receptu: | 7992 |
Kategorie: | Studené saláty |
Ingredience
1 kávová lžička | Citronová šťáva |
250 g | Kuře |
100 g | Majonéza |
2 ks | Okurky nakládané |
1 špetka | Pepř černý mletý |
1 polévková lžíce | Petržel - nať |
100 g | Ředkvička |
1 špetka | Sůl |
1 ks | Vejce slepičí |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 20g |
---|---|
Cholesterol | 432,8mg |
Draslík | 993,8mg |
Vláknina | 20g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 1,1mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 34,4mg |
Vitamín E | 13,7mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 6,8mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Citronová šťáva, Kuře, Majonéza, Okurky nakládané, Ředkvička, Sůl, Vejce slepičí mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Pepř černý mletý, Petržel - nať mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Kuřecí salát s ředkvičkami postup přípravy receptu:
1 | Vařené nebo pečené maso z kuřete nakrájíme na kostky. |
2 | Okurky a ředkvičky na tenké plátky. |
3 | Smícháme s majonézou citrónovou šťávou, petrželkou, solí a pepřem. Salát můžeme zředit smetanou. |
4 | Porce salátu ozdobíme dílky vejce na tvrdo. |