Zdravý recept

Grilované medové ovoce s vanilkovým jogurtem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 7997

Ingredience

1 ks Ananas
2 polévková lžíce Džus jablečný
2 ks Hrušky
2 ks Jablka
2 ks Jogurt bílý
1 ks Mango
3 polévková lžíce Med včelí
1 kávová lžička Skořice mletá
1 kávová lžička Tresť vanilková

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 202 kcal
Kilojoule 845kJ
14% Sacharidy 49 g
2% Tuky 2 g
2% Sodík 49 mg
5% Bílkoviny 3 g

Grilované medové ovoce s vanilkovým jogurtem postup přípravy receptu:

1

Rozpálíme gril.

2

Smícháme v míse 2 lžíce medu s jablečnou šťávou a mletou skořicí. Oloupeme mango a odkrojíme dužinu od pecky.

3

Obalíme grilovanou mřížku alobalem a položíme na ni polovinu plátků manga, ananasu, jablek a hrušek.

4

Potřeme polovinou směsi medu a skořice.

5

10 minut grilujeme, dokud ovoce nezměkne a jednou obrátíme. Vyndáme ovoce a udržujeme teplé. Stejně připravíme i zbylé ovoce.

6

Do mísy dáme řecký a netučný jogurt s vanilkovou esencí a zbytkem medu a promícháme.

7

Podáváme teplé s vanilkovým jogurtem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept