Jednoduchý recept

Polévka hovězí s rýží a parmazánem

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (30%)
ID receptu: 8010
Kategorie: Čiré polévky

Ingredience

1 ks Cibule
500 g Hovězí maso přední
1,5 l Hovězí vývar základní
50 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
100 g Rýže loupaná
1 špetka Sůl
40 g Sýr Parmezán
250 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 472 kcal
Kilojoule 1 976kJ
7% Sacharidy 26 g
30% Tuky 22 g
66% Sodík 1 g
71% Bílkoviny 40 g

Polévka hovězí s rýží a parmazánem postup přípravy receptu:

1

Cibuli oloupeme, nakrájíme a osmahneme na rozehřátém másle.

2

Na nudličky nakrájíme hovězí plátky, přidáme k cibuli a smažíme. Osolíme, opepříme, podlijeme vodou a dopoloměkka dusíme.

3

Opranou rýži přisypeme, zalijeme malým množstvím vývaru a doměkka uvaříme.

4

Zalijeme zbylým vývarem, posypeme parmazánem a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept