Jednoduchý recept

Polévka s masem zahuštěná

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 0 minut
Doba přípravy: 0 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 8013

Ingredience

1 hrst Bazalka
200 g Drůbeží maso pečené
30 g Mouka pšeničná hladká T 650
4 polévková lžíce Smetana 12% (konzumní)
1 špetka Sůl
30 g Tuk
1,5 l Voda pitná
1 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

38% Kalorie 750 kcal
Kilojoule 3 138kJ
7% Sacharidy 25 g
54% Tuky 41 g
24% Sodík 486 mg
118% Bílkoviny 67 g

Polévka s masem zahuštěná postup přípravy receptu:

1

Jíšku připravíme z tuku a mouky.

2

Přidáme prolisovaný česnek a jíšku rozředíme vodou.

3

Provaříme.

4

Zbytky masa nakrájíme na malé kousky a přidáme do polévky.

5

Osolíme a krátce povaříme.

6

Přidáme smetanu a podáváme posypané bazalkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept