Jednoduchý recept

Zelňačka s uzeným masem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 8015

Ingredience

1 ks Celer bulvový
1 ks Cibule
1 ks Hřebíček
1 ks Mrkev kořen
1 špetka Pepř bílý
1 špetka Sůl
30 g Tuk
500 g Vepřová uzená plec
1,5 l Voda pitná
1 ks Zelí bílé - sterilizované
1 špetka Zázvor mletý

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 348 kcal
Kilojoule 1 456kJ
3% Sacharidy 10 g
34% Tuky 25 g
63% Sodík 1 g
38% Bílkoviny 21 g

Zelňačka s uzeným masem postup přípravy receptu:

1

Na rozehřátém tuku osmahneme nakrájenou cibuli.

2

Zalijeme vodou, přidáme uzené maso a hřebíček a doměkka vaříme.

3

Zeleninu očistíme, nakrájíme na nudličky.

4

Maso z polévky vyndáme, vložíme do ní zeleninu a doměkka uvaříme.

5

Maso nakrájíme na nudličky a dáme zpět do polévky.

6

Přidáme zázvor a pepř a osolíme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept