Jednoduchý recept

Polévka višňová

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 8022

Ingredience

100 g Cukr krupice
1 ks Hřebíček
40 g Máslo čerstvé
1 balení Pudinkový prášek - vanilkový
500 g Višně
1 l Voda pitná
100 ml Zakysaná smetana
2 ks Žemle tuková

Nutriční hodnoty jedné porce

28% Kalorie 557 kcal
Kilojoule 2 330kJ
16% Sacharidy 56 g
19% Tuky 14 g
2% Sodík 36 mg
7% Bílkoviny 4 g

Polévka višňová postup přípravy receptu:

1

Vypeckujeme višně.

2

Do vroucí vody s cukrem přidáme hřebíček a skořici a 10 minut vaříme pozvolna višně.

3

Zalijeme pudinkovým práškem rozmíchaným v malém množství vody a povaříme do zhoustnutí. Ochutíme zakysanou smetanou a můžeme dle chuťi přisladit.

4

Nakrájené houstičky dozlatova osmahneme na másle.

5

Nalijeme na talíře višňovou polévku a podáváme se smaženými houstičkami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept