Salát ze pstruha - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 0 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Salát ze pstruha
Celkový čas: | 0 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 0 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | jelen |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (21%) |
ID receptu: | 8024 |
Kategorie: | Studené saláty |
Ingredience
1 ks | Cibule |
1 kávová lžička | Citronová šťáva |
2 polévková lžíce | Hrášek v slaném nálevu - sterilovaný |
1 ks | Jablka |
1 ks | Majonéza |
1 polévková lžíce | Olej stolní |
1 ks | Pstruh |
1 ks | Salát hlávkový |
4 polévková lžíce | Smetana 12% (konzumní) |
1 špetka | Sůl |
1 ks | Vejce slepičí |
2 dl | Víno bílé |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 47g |
---|---|
Cholesterol | 549,4mg |
Draslík | 2g |
Vláknina | 19g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 1,4mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 23,4mg |
Vitamín E | 31,5mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 38,6mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Cibule, Citronová šťáva, Hrášek v slaném nálevu - sterilovaný, Jablka, Majonéza, Olej stolní, Pstruh, Sůl, Vejce slepičí, Víno bílé mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Salát hlávkový, Smetana 12% (konzumní) mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Salát ze pstruha postup přípravy receptu:
1 | Nakrájíme cibuli, zpěníme na oleji, vložíme pstruha a opečeme, podlijeme vínem a dusíme doměkka. |
2 | Dušeného pstruha vykostíme, pokrájíme, pokapeme citrónem, přidáme hrášek, nadrobno nakrájené jablko, majonézu, šlehačku a výpek |
3 | ze pstruha. |
4 | Osolíme, lehce promícháme a necháme v chladu odležet. |
5 | Podáváme na listech salátu, zdobené sekaným vejcem. |