Jemná brynzová pomazánka - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 15 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Jemná brynzová pomazánka
Celkový čas: | 15 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 15 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | pepa |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (23%) |
ID receptu: | 8061 |
Kategorie: | Ostatní |
Ingredience
25 g | Cibule |
5 g | Hořčice |
50 g | Máslo čerstvé |
10 g | Paprika mletá sladká |
5 g | Pažitka |
5 g | Sardelová pasta |
0,5 dl | Smetana 12% (konzumní) |
100 g | Sýr Brynza |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 8g |
---|---|
Cholesterol | 80,0mg |
Draslík | 285,7mg |
Vláknina | 9g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,4mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 11,9mg |
Vitamín E | 3,0mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 107,5mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Cibule, Paprika mletá sladká, Pažitka mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Hořčice, Máslo čerstvé, Sardelová pasta, Smetana 12% (konzumní), Sýr Brynza mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Jemná brynzová pomazánka postup přípravy receptu:
1 | Máslo vyšleháme a postupně přidáváme prolisovanou brynzu a smetanu. |
2 | Potom do krému vmícháme sardelovou pastu, hořčici, jemně nakrájenou cibuli, pažitku a mletou papriku. |