Jednoduchý recept

Jehněčí nudličky nakyselo

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 8073
Kategorie: Maso

Ingredience

1 špetka Česnek sušený
500 g Jehněčí kýta
1 špetka Kardamom
3 polévková lžíce Olej sezamový
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Rozmarýn sušený
2 polévková lžíce Smetana 33% (šlehačka)
1 špetka Sůl
1 špetka Zázvor mletý
250 g Zelenina nakládaná

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 346 kcal
Kilojoule 1 450kJ
1% Sacharidy 5 g
34% Tuky 25 g
14% Sodík 290 mg
42% Bílkoviny 24 g

Jehněčí nudličky nakyselo postup přípravy receptu:

1

Omyté maso osušíme a nakrájíme na nudličky. Smícháme koření, sůl a pepř s olejem a necháme ve směsi maso cca 15-20min marinovat.

2

Poté rozpálíme wok, vložíme maso i s marinádou a za stálého míchání cca 5-6min orestujeme.

3

Přidáme nakládanou zeleninu i s nálevem a 3-4min podusíme. Na závěr přimícháme smetanu.

4

Pokrm rozdělíme do misek a ihned horký podáváme.

Poznámka

Použijeme zeleninu ve sladkokyselém nálevu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept